Iets te vieren?
wij maken u feest compleet met diverse soorten hapjes.
Feestdagen 2022
De feestdagen staan weer voor de deur. de ouderwetse gourmet is weer helemaal populair dit jaar geniet met u gezin van onze heerlijke gourmet schalen.
Buffetten
Heeft u een feest of komen er mensen bij u eten ? wij verzorgen buffetten naar u smaak. voor informatie mail ons.

Onze slagerij

Een ambachtelijke slager met passie voor het slagersvak
image
Slagerij H de Rooij bestaat al sinds 2 oktober 1935. Gevestigd in Bergschenhoek Wij zijn een echt familie bedrijf ondertussen is de 4de generatie al werkzaam in het bedrijf. Slagerij H de Rooij is een echt familie bedrijf met passie voor het slagersvak. Wij Maken als weinige slagers in Nederland onze eigen worsten in onze worstmakerij.

Bestelprocedure

Hoe gaat de Bestelprocedure in zijn werk
image
Kies
Kies de Producten die u online wilt bestellen bij ons in de webshop.
Bestel
Bestel onze Ambachtelijke producten makkelijk en snel en betaal online. Wij leveren door heel Lansingerland en omstreken.
Bereid
Bereid u online bestelde vlees heerlijk thuis in u eigen keuken. Bereidingswijze nodig vraag het gerust aan één van onze slagers.
eet
Eet u heerlijk ambachtelijk stuk vlees thuis op. En geniet van een feestje op je bord.

Ons Slagers team

Een Echt familie bedrijf van generatie tot generatie inmiddels is de 4de aanwezig
image
Slagerij de Rooij is een echt familie bedrijf dat zie je ook wel terug in ons slagers team. Uit welke mensen bestaat ons team Huib en Rosemarie zijn de eigenaar. Thomas junior slager. Slager. Henk senior slager Nel en Petra onze verkoopmedewerksters. Van de 6 man personeel zijn er 4 uit de familie en 2 van buiten af maar die zijn inmiddels al zolang werkzaam binnen het bedrijf dat ze ook beetje bij de slagers familie horen. Ook de vrouw van Henk Lyda is ook af en toe nog werkzaam in de slagerij in Bergschenhoek. In de slagerij komen regelmatig ook andere familie leden werkzaamheden verrichten zoals schoonmaken bestellingen klaar maken en dat soort dingen.
image
Huib de Rooij
eigenaar
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
image
Thomas de Rooij
Junior. Slager

Bel nu

image

010-5212264

Wilt u meer informatie over een product of anderen zaken, zoals catering en BBQ. Bel dan nu naar onze slagerij en u heeft direct contact met één van onze medewerkers
2056

Klanten

67

Vlees soorten

560

Producten

image
Julianalaan 4
image
2661 EL Bergschenhoek
image
010 521 2264
image
webshop@slagerijderooij.nl

Stuur uw vraag

Wij staan u graag tot dienst