Met een hamschijf kunt u vele kanten op voor bijvoorbeeld een soep te maken, stoofpotje en word vaak bij stampotten gebruikt. De hamschijf is een onderdeel van de poot van een varken. Vroeger een veel gegeten stuk varkensvlees. In het Duits noemen ze het eisbein alleen dan is de licht gepekeld
Een heerlijk gevulde varkensrollade gemaakt van de varkensfilet. Gevuld met pesto, pancetta, mozzarella, parmezaan en pijnboompitten. Een heerlijke rollade voor bijvoorbeeld u kerstdiner.
Ribkarbonade komt uit het middelste gedeelte van de karbonadestreng en wordt ook wel varkenskotelet genoemd. Het is stevig, mals, tamelijk mager vlees met een mooi randje vet. Aan de ribkarbonade zit een stuk van het ribbeen
Varkens schnitzel ongepaneerd word gesneden van de varkensfilet. Een varkensfilet lapjes word door de slager met een hakbijl plat geslagen tot een schnitzel. Een schnitzel is een makkelijk te bereiden stukje varkens vlees en is ook redelijk snel klaar. Deze schnitzel is te bestellen in 3 soorten (vermeld bij u bestelling welke u wilt bestellen).
Varkens schnitzel ongepaneerd word gesneden van de varkensfilet. Een varkensfilet lapjes word door de slager met een hakbijl plat geslagen tot een schnitzel. Een schnitzel is een makkelijk te bereiden stukje varkens vlees en is ook redelijk snel klaar.