Over ons
Onze Slagerij
Een ambachtelijke slager met passie voor het slagersvakSlagerij H de Rooij opgericht op 2 oktober 1935. Slagerij de Rooij gevestigd in Bergschenhoek. Het bedrijf is opgericht door Huig de Rooij. Toen Henk de Rooij oud genoeg was is hij ook begonnen in de slagerij. In die tijd werden de koeien nog door Huig nog zelf op de markt gekocht. Die koeien gingen ze dan zelf slachten in Berkel en Rodenrijs. In deze tijd maakte ze ook alle worst soorten nog zelf van leverworst tot zure zult. De vrouw van Huig de Rooij stond ook altijd in de slagerij. Op een gegeven moment heeft Henk de Rooij de slagerij Van zijn vader over Genomen. Inmiddels is Huib de Rooij zoon van Henk de Rooij ook werkzaam in de Slagerij. In de loop van die jaren is er al veel veranderd en er zou nog meer gaan veranderen. Toen Huib de Rooij er klaar voor was heeft hij de slagerij van zijn vader Henk overgenomen. Henk is nog wel steeds werkzaam in de Slagerij in Bergschenhoek. Huib is ook begonnen met het verzorgen van Catering, BBQ’s en feestjes. In de loop van de jaren is er veel veranderd zoal de koeien worden ergens anders geslacht en mogen wij niet meer zelf doen de koeien worden nog wel zelf gekocht door Huib en die laat ze dan slachten hier in buurt. Inmiddels is de 4de generatie ook aanwezig in de Slagerij Thomas de Rooij. Die is voornamelijk bezig met de BBQ’s, catering en dat soort dingen en nu ook met deze website en webshop.
Stuur ons een bericht
Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!